Stefan Löfven sommartalar i Björneborg

VÄLKOMMEN ATT LYSSNA PÅ STATSMINISTERNS SOMMARTAL!

Den 18 augusti kommer Stefan Löfven till Björneborg i Värmland för att hålla sitt årliga sommartal. Innan talet kl. 14.30 bjuder Socialdemokraterna in till familjefest med korv, fika och musikunderhållning i den anrika folkparken.

– Jag ser mycket fram emot att komma till Värmland och Björneborg för mitt sommartal. Särskilt ser jag fram emot att prata med människor om hur vi tillsammans bygger ett starkare samhälle, där alla kan känna framtidstro, säger partiordförande Stefan Löfven.

PRAKTISK INFORMATION
Tid: Söndag 18 augusti 2019, klockan 14:30
Plats: Folkets Park, Parkplan i Björneborg, Kristinehamn kommun

Talet kommer att sändas live på Socialdemokraternas Facebook.

Varmt välkomna!

facebook Twitter Email