Engagera dig

Det finns många sätt att engagera sig på. Allt ifrån att sitta med i en politiskt nämnd till att gilla inlägg på facebook eller delta i studier är möjliga sätt att få ut sitt engagemang för ett rättvist Värmland. Du väljer själv vad som passar dig.

Bli medlem»
Tillsammans kan vi utveckla den svenska modellen så att Sverige står starkt inför nya utmaningar. Ta ställning du också – bli medlem!

Engagera dig i din kommun»
Genom att engagera sig tillsammans med andra i din arbetarekommun kan du vara med och påverka utveckling i din kommun, Värmland och Sverige. Ta chansen och engagera dig idag!

Delta i debatten»
Följ oss på Facebook och delta i debatten du också! Att diskutera och dela våra budskap vidare i dina nätverk är ett enkelt sätt att bidra till att fler nås av dessa och att påverka utvecklingen.

Delta i studier»
Vi anordnar kurser för nya medlemmar, men också utbildningar som berör olika politikområden. Bra sätt att lära känna andra och lära sig mer om vår politik. Kontakta din arbetarekommun!

Läs mer om vår politik»
Vill du slipa dina argument inför diskussioner med vänner och bekanta? Läs mer om vår politik för ett bättre Värmland. 

Köp en pryl»
Med våra produkter kan du tydligt visa att du är socialdemokrat! I webbshoppen kan du beställa olika profilprodukter till dig själv eller som en gåva till en vän

Ge en gåva»
Hjälp oss att nå ut till fler. För varje gåva hörs vi lite mer. Var med och bidra till Sveriges framtid. Ge gärna en gåva redan idag!

facebook Twitter Email