Riksdagen

Socialdemokraterna i Värmland representeras i Sveriges riksdag av tre folkvalda ledamöter. Här hittar du mer information om vilka de är, vad de gör och hur du kommer i kontakt med dem.


LARS MEJERN LARSSON
Riksdagsledamot
Telefon mobil: 070-586 07 97
E-post: lars.mejern.larsson@riksdagen.se

”Jag vill verka för bättre möjligheter för att få fler till arbete. Jobbfrågan kan inte nog betonas. Därför måste Sveriges infrastruktur effektiviseras för att skapa arbete och ge människor möjligheten att ta jobb. Jag vill föra in vardagssamtalet i politiken och har därför prioriterat arbetspraktik inom olika yrken för att möta människor och föra samtal i deras vardag, något som ger näring till uppdraget.”


GUNILLA SVANTORP

Riksdagsledamot
Telefon mobil 0702-35 13 46
E-post gunilla.svantorp@riksdagen.se

“Mina hjärtefrågor är allas lika möjligheter till ett bra och jämställt liv oavsett vad man har med sig i ryggsäcken. Bra villkor för företagare så att de tror på framtiden och anställer. En förskola och skola som ser varje barn och tar vara på förmågor.”


MIKAEL DAHLQVIST

Riksdagsledamot
Telefon mobil 072-538 41 80
E-post mikael.dahlqvist@riksdagen.se

”Mitt intresse för samhällsfrågor väcktes tidigt. En stor anledning var att jag behövde mycket hjälp av sjukvården i min ungdom och fick ta del av vårt unika välfärdssystem. Vårt trygghetssystem gjorde det möjligt för mina föräldrar att kunna ha råd med alla resor och vistelser som det medförde”

facebook Twitter Email