Camilla Anglemark ny försteombudsman

Den 1 april tillträdde Camilla Anglemark som ny försteombudsman för Värmlands partidistrikt. Camilla efterträder Nina Höijer som vid årsskiftet lämnade tjänsten för uppdrag i Region Örebro län.

Hej, jag är Camilla Anglemark och är sedan den 1 april anställd som försteombudsman för Socialdemokraterna Värmland.
Närmast har jag varit ombudsman för Sundsvalls- och Timrå arbetarekommuner, men har också tidigare varit förtroendevald inom Socialdemokraterna, både som ledamot och nämndordförande i olika nämnder men också som Kommunstyrelseordförande. Jag har alltid varit samhällsintresserad och kände tidigt att jag ville vara med och påverka både min och andras vardag, först genom fackliga uppdrag och sedermera inom politiken. I det civila har jag varit verksam inom flera olika områden, men senast som Verksamhetsledare för Coompanion Sörmland. Jag ser fram emot mitt nya uppdrag för Värmlands Partidistrikt – det är tillsammans vi gör skillnad. Varmt välkomna att kontakta mig, jag ser fram emot ett gott lagarbete!

//Camilla

Kontaktuppgifter:

Camilla Anglemark, försteombudsman
E-post: camilla.anglemark@socialdemokraterna.se
Telefon arbete: 054-17 57 04
Telefon mobil: 072-229 96 49

facebook Twitter Email