Grattis Philip Botström

Sveriges Socialdemokratiska Ungdomsförbund – SSU valde i helgen under sitt 100-årsfirande en ny förbundsstyrelse. Fantastiskt kul är att vår egen Philip Botström från Filipstad blev enhälligt omvald till förbundsordförande. Philip Botström har därmed fått förnyat förtroende i två år till.

– Jag känner mig hedrad och stolt över att ha blivit omvald till SSU:s förbundsordförande: det finaste förtroende man som ung socialdemokrat kan få, säger Philip Botström i ett pressmeddelande.

Om kongressen
I år fyller SSU 100 år och temat för kongressen är därför ”100 år för jämlikhet”. Kongressen är SSU:s 39:e i ordningen och äger rum den 11-14:e augusti i Älvsjö, Stockholm.  I år samlas 249 ombud från SSU:s 26 distrikt för att staka ut framtidens politik. Läs mer om kongressen på kongress.ssu.se.

facebook Twitter Email