Christian Norlin invald i Socialdemokraternas redaktionsutskott

Idag valdes vårt ombud Christian Norlin in i redaktionsutskottet för Socialdemokraterna partikongress. En tung instans under kongressen som leds av partiordförande och statsminister Stefan Löfven. Redaktionsutskottet är dit man skickar frågor som det går att kompromissa ihop sig kring. Vid konflikter är det ett praktiskt sätt att reda ut skillnader.

–          Det är ett hedrande uppdrag och jag är säker på att vi kommer att få mycket att göra, då det är vår uppgift att i text kompromissa de olika förslagen som kommer att läggas under kongressen. Inte minst gäller detta skrivningar om ”Vinster i välfärden” och ”ökade statsbidrag” till kommunsektorn där flera delegationer vill se tydligare skrivningar om detta i riktlinjerna, säger Christian Norlin.

 

Kontakt

Christian Norlin, tel 070-362 02 75

facebook Twitter Email