Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Distriktskongress 2020

4 april kl 09:00 - 11:00

Med anledning av rådande läget med Covid-19 kommer vår vardag och arbete under en tid framöver inte se ut som vanligt. Därav kommer här information om vad som gäller för distriktskongressen. Information som kan förändras beroende på Folkhälsomyndighetens, partistyrelsens eller regeringens beslut. Distriktsstyrelsen har gjort en riskbedömning utifrån Folkhälsomyndighetens rekommendationer och beslutat följande.

DISTRIKTSKONGRESSEN FLYTTAS TILL FORSHAGA FOLKETS HUS
Under kongressen kommer försiktighetsåtgärder vidtas för att minska smittspridningen. Bland annat genom ökad ventilation, fasta mikrofoner, utplacering av ombuden samt hygienåtgärder med handsprit och rekommendationer att undvika handhälsning.

DISTRIKTSKONGRESSEN FÖRKORTAS TILL 4 APRIL
Distriktsstyrelsen föreslår kongressens ombud att ordinarie distriktskongress förkortas till förmiddagen lördag 4 april (max två timmar) för att behandla de mest nödvändiga besluten, som verksamhetsberättelse, revisionsrapport och val. Resterande punkter som gästmedverkan, motionshantering och den allmänpolitiska debatten föreslås hänskjutas till en extrakongress senare i år.

Förslaget innebär att den allmänpolitiska debatten och motionshanteringen då kommer ske senare under året när risken för smittspridningen förhoppningsvis minskat och fler ombud känner sig trygga att delta. Distriktsstyrelsen avser att kalla till en endagars extrakongress innan årets avslut.

KONGRESSHANDLINGAR
Kongresshandlingarna kommer för ombud i brevlådan under vecka 10, men finns redan att ta del av digitalt på vår hemsida: socialdemokraternavarmland.se

PRAKTISKT FÖR DIG SOM ÄR OMBUD
• Om du får förhinder att medverka, meddela det till din arbetarekommun och överlämna handlingarna till din ersättare. Byte av ombud efter att kongressen startat är inte möjligt.

Detaljer

Datum:
4 april
Tid:
09:00 - 11:00
Webbplats:
https://www.facebook.com/events/842130126230460/

Arrangör

Socialdemokraterna Värmland
Telefon:
054-17 57 00
E-post:
varmland@socialdemokraterna.se
Webbplats:
http://www.socialdemokraternavarmland.se

Plats

Forshaga Folkets hus
Vinkelgatan 18
Forshaga, Värmland 66731
+ Google Map
Webbplats:
http://www.forshagafh.se/
facebook Twitter Email